Ons team

Maak kennis met onze oogartsen die jou graag verder helpen met algemeen oogonderzoek, brilaanpassingen, oogdrukmetingen, cataract- en ooglidchirurgie en de behandeling van andere oogaandoeningen.

Oogarts Nancy Beerlandt

Dr. Nancy Beerlandt

Dr. Nancy Beerlandt heeft geneeskunde gestudeerd aan de KU Leuven. Zij specialiseerde als oogarts in het UZ Leuven en bracht ook een specialisatiejaar door in het Southampton Eye Hospital, Engeland o.l.v. Dr. C. Canning. Sinds 1995 is ze werkzaam als oogarts.

Naast haar brede kennis in de algemene oftalmologie, heeft Dr. Beerlandt een bijzondere interesse in voorsegment chirurgie (cataractheelkunde) waarvoor ze van 1995 – 1997 een fellowship gevolgd heeft in het UZ Leuven o.l.v. Prof. Dr. P. Maudgal.

Daarnaast doet ze ook ooglidcorrecties.

Oogarts Ine Deraedt

Dr. Ine Deraedt

Dr. Ine Deraedt heeft geneeskunde gestudeerd aan de KU Leuven. Zij specialiseerde als oogarts aan de H. Heine Universiteit te Düsseldorf en is werkzaam als oogarts sedert 2003.

Dr. Deraedt heeft een brede kennis in de algemene oftalmologie, met onder meer de diagnostiek en behandeling van medisch glaucoom. Ze is gespecialiseerd in de diagnostiek en opvolging van netvliesaandoeningen van de macula met optical coherence tomography (OCT-scan). Tevens is ze lid van Euretina.